dry january alcohol coach

Alcoholvrije start van 2023  - masterclass met Jacqueline

Wil je ook een gezonde start van 2023?

Ik vertel je er alles over in deze video -->

De inschrijving is geopend!

Nieuw: persoonlijke coaching masterclass - start 2023

Klik nu op de knop hierboven om je direct aan te melden voor een van de data in januari. Het aantal plaatsen is beperkt dus mis het niet!

Wil je 2023 fris, gezond en alcoholvrij starten? Reserveer dan nu jouw plek tijdens een van mijn live masterclasses. Dit jaar veel persoonlijker en intiemer dan anders. 

Al sinds 2018 geef ik online webinars aan het begin van het nieuwe jaar. Vanaf 2023 zal de masterclass uiteraard bestaan uit een super inspirerende sessie met heel veel informatie over een alcoholvrije start. De aankomende masterclasses zijn deze keer extra bijzonder omdat het aantal deelnemers beperkt zal zijn. Daarmee krijgt iedereen de kans om eigen vragen (via chat) aan mij te kunnen stellen. Het geheel duurt ongeveer een uur.

De webinars zijn bedoeld om je te inspireren en eens na te laten denken over een tijdelijk of langer alcoholvrij leven en daarmee de ideale start van een nieuw jaar.

Wat is nu eigenlijk de kijk van de wetenschap op alcohol? Is één glaasje niet gewoon gezond? Waarom is het zo moeilijk om het te laten staan?

Vol met humor, herkenbare verhalen en soms pittige spiegels die je worden voorgehouden. Een 'Birdseye view' op een met alcohol doordrenkte maatschappij en alle onbewuste boodschappen die we de hele dag meekrijgen en je beïnvloeden.

Het geeft je veel inzichten, tips en veel herkenning uit een ingewikkelde relatie met alcohol. Is het je vriendje of een vijand

Wat komt aan bod:

  •  Dit is dé kans om Jacqueline jouw vragen te stellen over een alcoholvrije start van het nieuwe jaar
  •   Heel veel tips voor een alcoholvrij leven
  •   Valkuilen, gevaren, uitdagingen en antwoorden voor een alcoholvrije periode
  •   Het persoonlijke verhaal van Jacqueline, auteur van 'Ontwijnen', 'De geest uit de fles' en het nieuwste boek 'Wat wil je drinken?'
  •   Informatie en inzichten uit de wetenschap over alcohol
  •   Beperkt aantal deelnemers en aandacht voor jouw persoonlijke vragen


Deelname aan de masterclass kost 15 euro. Wanneer je je na de masterclass inschrijft voor een van de cursussen van Jacqueline, dan krijg je 15 euro korting. 


Je kunt de masterclass overal bekijken, op je telefoon, tablet of computer. Het meest handige is op een computer met een toetsenbord, zodat je actief mee kunt doen in de chat en je vragen aan Jacqueline kunt stellen. 

Reacties van deelnemers

Zo inspirerend, ik krijg er helemaal zin in! - Anne van Wijk

De kater die ik nu heb maakt al dat ik wil stoppen en dit webinar geeft mij een enorme extra zet! - Wendy van Biesheuvel 

Wat ben ik blij dat ik dit toevallig voorbij zag komen. Ik ben wel echt verbaasd van de harde feiten!- Jan Raasvelden 

Zo inspirerend! Dank je wel! En nog gelachen ook :-) - Jessica Balk

Ik ga meteen je boeken lezen en misschien ook wel deelnemen aan een van je programma's. Top! - Sophie Kalshoven 

dry january ik pas alcoholvrij alcohol coach

Maak 2023 jouw beste jaar ooit!

Met mijn masterclass maak je de beste start