alcoholarm, alcoholvrije maand, minder drinken

TOURNEE MINERALE

HAAL HET ALLERBESTE UIT JE ALCOHOLVRIJE PERIODE

Welkom bij Ontwijnen!

Een alcoholvrije periode zoals Tournée Minérale kan het begin zijn van een 'upgrade' in je leven. Wanneer je hier net aan begint, voelt het vaak helemaal niet zo, omdat je dan het gevoel hebt dat het leven juist veel minder leuk wordt.

Ik help je hier graag bij, na ruim 3,5 jaar alcoholvrij en veel ervaring bij het begeleiden van mensen tijdens een kortere of langere periode zonder alcohol


Fantastisch dat je meedoet aan Tournée Minérale, de alcoholvrije periode waar je lichaam zo blij mee is. Een periode voor je organen om echt rust te hebben, te herstellen en dat is zichtbaar. Veel mensen ervaren enorme voordelen en dit is pas het begin. Hoe meer tijd je het geeft, hoe meer je beseft dat een leven zonder verdoving het allerbeste is wat je voor jezelf kunt doen.


Onder de noemer Ontwijnen heb ik een boek geschreven en diverse programma's gemaakt. Deze zijn bedoeld om mijn lezers en deelnemers te inspireren, ondersteunen en te begeleiden bij alles wat ze tegenkomen in een alcoholvrije periode. Deze is namelijk niet zo makkelijk als het klinkt.


Naast de gewoonte om alcohol een grote rol te geven in ons (vaak) dagelijks bestaan, leven wij ook in een maatschappij waar alcohol door alle volwassenen als smeermiddel wordt gezien. We hebben het nodig in een 'groots en meeslepend leven' en denken dat ontspanning en genieten niet mogelijk is zonder. 


Tijdens de februari maand geef ik wekelijks gratis live webinars, ook speciaal voor jou als Tournée Minérale deelnemer!

In een presentatie van ongeveer 45 minuten vertel ik je mijn verhaal en geef ik je heel veel tips vanuit mijn ervaring als coach na het begeleiden van meer dan 1000 mensen in mijn online programma's.

Ook is er tijdens het webinar de gelegenheid om je vragen aan mij te stellen, dat kan anoniem als je dat wilt. Mocht je de live uitzending missen, dan ontvang je na afloop een link naar de opname!

En nog een reden om er echt bij te zijn; ik geef aan alle inschrijvers van mijn webinar een bijzondere tijdelijke korting op mijn 90 dagen coaching programma, mis het niet.


Hieronder vind je een link om je aan te melden, ik hoop tot snel!


Jacqueline van Lieshout

Meld je hier aan voor het gratis live webinar!

Met fantastische tips voor jouw alcoholvrije periode

Bestel het boek 'Ontwijnen', klik hieronder op de cover!

ontwijnen alcoholvrij tournee minerale