arrow_drop_up arrow_drop_down

Ontwijnen

Coaching programma's

Welkom! Wij helpen je graag bij een echt blij (tijdelijk of langer) alcoholvrij leven.

Wat houden de Ontwijnen programma's in?

In deze video leg ik de drie programma's uit, zodat je precies weet welke het beste bij je past.


De programma's zijn gemaakt om je iedere dag van de week te ondersteunen en inspireren met content, coaching in ons besloten forum en live online coaching sessies. Want nadat je erachter bent hoe een leven zonder alcohol 'werkt', begint het 'echte werk' pas. Dan verandert de vraag van 'wat drink ik dan?' naar 'wie ben ik dan?'. Mijn coaches en ik staan voor je klaar om je daarbij te helpen. Van harte welkom!


Als je meer vragen hebt, mail ons gerust

Direct aanmelden


online coach, ik pas, minder drinken, alcohol
24/7 toegang tot de Ontwijnen Academy
alcoholvrij, coach, jacqueline van lieshout, ontwijnen
Alle tips, hulp en ondersteuning die je nodig hebt
begeleiding, herstelcoach, ontwijnen
Dagelijks nieuwe inspiratie
online alcohol coach

IkOntwijn - 10 dagen gratis coaching!

- 10 dagen toegang tot het IkOntwijn Forum

- Coaching van het Ontwijnen team

- Ondersteuning met video's en werkbladen

Meld je direct aan!

No opt-in form has been selected

De 30 en 90 dagen coaching programma's


30 dagen programma 

In het 30 dagen programma loop je Fase 1 van het 90 programma door. Dagelijks toegang tot nieuwe content; video's, podcasts, interviews, exclusieve informatie en regelmatig werkbladen en opdrachten. Je krijgt toegang tot het besloten Ontwijnen forum waar Jacqueline en de Ontwijnen coaches voor je klaarstaan. Je kunt hier lezen en (als je dat wilt) je vragen en ervaringen delen met andere deelnemers. Iedere twee weken krijg je een uitnodiging voor de live Ontwijnen coach call (online). Als bonus krijg je het Ontwijnen boek thuisgestuurd. 


90 dagen programma

In het 90 dagen programma ga je na Fase 1 (dag 1 t/m 30) door naar Fase 2 (dag 31 t/m 60) en Fase 3 (dag 61 t/m 90) waarin nog veel meer onderwerpen aan bod komen. Voeding, gezondheid, stress, diepgaande interviews met andere auteurs en een arts en het omspitten van veel onbewuste patronen en overtuigingen.

Nadat je in de eerste fase je vooral hebt bezig gehouden met de praktische kant, zoals je sociale leven, je gewoontes zoals een drankje aan het einde van de middag, omgaan met sociale druk en/of het loskomen van de flinke zin om te drinken, kun je stappen verder gaan. Het echte werk begint namelijk pas dan. Alcohol verdooft en zorgt dat je 'de boel de boel' kunt laten. Dus zonder alcohol staat 'die boel' ineens voor je neus. In ons besloten forum vind je fantastische ondersteuning op ieder moment van de dag. Zowel in de content als in de live ondersteuning van Jacqueline zelf, de coaches en de andere deelnemers. Het Ontwijnen staat iedere dag van de week voor je klaar, zodat jouw alcoholvrije periode enorm succesvol en vooral heel waardevol zal zijn.

Dit zorgt voor de transformatie en na het programma een écht bewuste keuze voor de plaats van alcohol in je leven. 

Als bonus bij het 90 dagen programma krijg je zowel het boek Ontwijnen als het boek In 28 dagen van gifbelt naar tempel thuisgestuurd.


Alumni/fase 4

Na het doorlopen van het 90 dagen programma bieden wij de mogelijkheid om in het besloten Ontwijnen forum aanwezig te blijven samen met de andere alumni's van het 90 dagen programma. Ook houd je toegang tot het forum van de 30 en 90 dagen programma deelnemers, om ze te ondersteunen en te helpen wanneer je dat wilt. Je krijgt daarbij iedere twee weken een uitnodiging voor de live coaching sessies. Deelname aan de Alumni fase is een abonnement welke maandelijks opzegbaar is. De kosten hiervoor zijn 9 euro per maand.

Aanmelden
Telefoon met content van Ontwijnen alcoholvrij coaching programma

Dagelijkse content

video's, podcasts, interviews, inspiratie en tips 
Een werkblad uit het online coaching programma Ontwijnen voor een alcoholvrij leven

Werkbladen 

Wied het onkruid in plaats van het te knippen

Jacqueline drinkt muntthee, een alcoholvrij drankje

Je relatie met alcohol

van 'wat ga je dan drinken?' naar 'wie ben ik zonder alcohol?'
Online toegang tot de Ontwijnen coaching programma's

Online toegang 24/7

op ieder moment dat jij wilt
Jacqueline van Lieshout met groot wijnglas van Ontwijnen

6 Ontwijnen coaches

Onze ervaringsdeskundigen zijn er iedere dag voor je
Het Relax Dieet, Ontwijnen, auteur Jacqueline van Lieshout

Alcoholvrij = vrijheid

de grote voordelen en hoe bereik je deze
Auteur van het relax dieet, ontwijnen en in 28 dagen van gifbelt naar tempel

Live online coach calls

iedere twee weken, antwoorden op jouw vragen en ondersteuning bij jouw proces
online cursus en coaching programma voor een alcoholvrij leven

Contact

met andere deelnemers uit verschillende fases van Ontwijnen

Het boek Ontwijnen - echt blij alcoholvrij

Het boek Ontwijnen

gratis bij het 30 en 90 dagen programma

Kies het programma wat bij je past

IkOntwijn - 10 daagse try out

alcoholarm, minder alcohol, alcoholvrije drankkjes

Gratis

Aanmelden

30 dagen programma

leeg glas wijn, geen wijn drinken, alcohol coach
€ 320
incl 21% BTW

90 dagen programma

verslaving, alcohol, ontwijnen
€ 780
incl 21% BTW

Betaling in termijnen mogelijk!

Meer weten? Meld je aan voor de gratis Ontwijnen online Masterclass

In de online Masterclass vertel ik je mijn eigen verhaal, mijn ervaringen tijdens de eerste periode alcoholvrij, waarom ik alcoholvrij bleef en geef ik je bovenal veel tips, inspiratie en herkenning. 


Ook vertel ik je over alcohol in de maatschappij, waarom het zo moeilijk is om minder of helemaal geen alcohol te drinken en leg ik je precies uit hoe mijn programma's eruit zien. Ook is het de kans om eens te kijken of mijn visie en manier van werken bij jou past, voor je je inschrijft voor een van mijn online programma's. Via onderstaande link kun je je aanmelden.

alcoholvrij, minder drinken, ik pas, alcoholist

Heb je nog twijfels of vragen?

Ik snap heel goed dat het idee van een alcoholvrij leven je misschien een beetje 'aanvliegt'. Dat je twijfels hebt of vragen. Onze ervaringsdeskundigen weten daar alles van dus neem gerust contact op! Natuurlijk ook voor je inhoudelijke vragen over de programma's.


Wij doen geen coaching of begeleiding via de mail, alleen in onze programma's, dus op uitgebreide mails met veel (hulp)vragen kunnen we helaas niet ingaan.
alcohol coach amsterdam, detox lifestyle coach

Jacqueline van Lieshout

Ik stopte op 22 juli 2016 met alcohol drinken. Niet omdat ik onder een brug lag of de flessen in de sokkenlade verstopte. Een 'gewone gezellige borrelaar' zoals iedereen om mij heen. Met een mooi leven, succesvol, alles erop en eraan. Het stoppen was een spontaan besluit maar het kwam wel uit mijn tenen. Zo klaar met de katers, futloos zijn en er constant maar mee bezig zijn. Ofwel met de gedachte: 'nu even niet' of het uitkijken naar een avond met veel wijn. Ik wilde heel graag eens ervaren hoe een fit, alcoholvrij leven eruit zou zien. 

Ik wist niet hoe lang ik geen alcohol zou drinken, ik bekeek het per dag en deed het helemaal alleen. Langzaam maar heel zeker begon de spreekwoordelijke waas voor mijn ogen (waarvan ik niet wist dat die er zat toen ik nog dronk) te verdwijnen en werd ik mij bewust van de grote rol van alcohol in onze wereld. Voor mijzelf en voor alle volwassenen om mij heen. Het is overal en altijd, wanneer we blij zijn, verdrietig, gestrest, boos of wanneer het 'gezellig moet zijn'. Ik had geen idee dat het zo'n effect had gehad op mijn gezondheid, mentaal en fysiek en hoe waanzinnig goed en sterk ik mij voelde zonder. Het ging echter helemaal niet zonder slag of stoot en daarom heb ik 'Ontwijnen' ontwikkeld.

De missie van Ontwijnen is mensen inspireren om te kiezen voor een tijdelijk of langer alcoholvrij leven en je daarbij te helpen. Daarvoor heb ik een boek geschreven en verschillende online programma's ontwikkeld. Zodat jij het niet alleen hoeft te doen, ik je kan helpen bij alles wat je tegenkomt en je ontdekt hoe geweldig het kan zijn. Niet om te zorgen dat je iets nooit meer doet, maar je veel bewuster gaat kiezen voor de rol van alcohol in je leven.