arrow_drop_up arrow_drop_down

Ontwijnen®

Het 100 dagen intensieve coaching programma

Welkom! Wij helpen je graag bij een echt blij (tijdelijk of langer) alcoholvrij leven.

Wat houdt het Ontwijnen® 100 dagen programma in?

Direct aanmelden


ontwijnen recensie programma

100 dagen alcoholvrij!

Ik voel dat ik je nogmaals persoonlijk ontzettend wil bedanken. Zonder jouw programma was het me niet gelukt. De kracht is, dat het uit het leven gegrepen is. Jouw eigen ervaring, de (soms rauwe) realiteit en het aansluiten bij hoe het is. De dagelijkse content die zo ongeveer feilloos aansluit en ik voel en ervaar dat je het programma met zorg, passie, overtuiging, betrokkenheid, gedegenheid en met kennis en kunde gemaakt hebt. Dat je persoonlijk zo betrokken blijft bij iedereen, is ook heel waardevol. Al typende zit ik ook in een soort ongeloof, het besef dat ik zover ben gekomen. En zo blij mee. Zoals ik al zei, ik ga lekker alcoholvrij verder en blijf vooralsnog betrokken bij de Alumni groep. Dank je wel!!

Karin Bergmans - van Eijk

jacqueline van lieshout
24/7 toegang tot de Ontwijnen Academy
alcoholvrij, coach, jacqueline van lieshout, ontwijnen
Alle tips, hulp en ondersteuning die je nodig hebt
begeleiding, herstelcoach, ontwijnen
Dagelijks nieuwe inspiratie

Het 100 dagen coaching programma

100 dagen programma

Het 100 dagen programma begint met 90 dagen lang iedere dag unieke content. Dagelijks ontvang je 's ochtends vroeg een link naar exclusieve nieuwe video's, podcasts, opdrachten, werkbladen en heel veel inspiratie.

In het begin komt met name de praktische kant naar voren, dus thema's als alleen drinken, de beloning aan het einde van de dag, je sociale leven, gewoontes zoals een drankje aan het einde van de middag, omgaan met sociale druk en/of het loskomen van de flinke zin om te drinken. Daarna gaat het steeds een stap verder, want het echte werk begint namelijk pas dan.

Alcohol verdooft en zorgt dat je 'de boel de boel' kunt laten. Dus zonder alcohol staat 'die boel' ineens voor je neus. In ons besloten forum vind je fantastische ondersteuning op ieder moment van de dag. Zowel in de content als in de live ondersteuning van Jacqueline zelf, de coaches en de andere deelnemers. Het Ontwijnen® team staat iedere dag van de week voor je klaar, zodat jouw alcoholvrije periode enorm succesvol en vooral heel waardevol zal zijn. Dit zorgt voor de transformatie en na het programma een écht bewuste keuze voor de plaats van alcohol in je leven. 

Iedere twee weken wordt een online coach call georganiseerd, een live webinar exclusief voor onze deelnemers, waarin vragen worden beantwoord en wij in een kleine setting bepaalde thema's en uitdagingen kunnen bespreken. Jacqueline organiseert deze zelf, vaak met een mede presentator, een van de coaches. 

Na de 90 dagen dagelijkse content houd je nog 10 dagen toegang tot alle content en het forum. Ook wordt je nog uitgenodigd voor de tweewekelijkse coach calls. 


Alumni/fase 4

Na het doorlopen van het 100 dagen programma bieden wij de mogelijkheid om in het besloten Ontwijnen® forum aanwezig te blijven samen met de andere alumni's van het 100 dagen programma. Ook houd je toegang tot het forum van de 100 dagen programma deelnemers, om ze te ondersteunen en te helpen wanneer (en of)  je dat wilt. Je krijgt ook nog iedere twee weken een uitnodiging voor de live online coaching sessies. Deelname aan de Alumni fase is een abonnement welke maandelijks opzegbaar is. De kosten hiervoor zijn 9 euro per maand.

Aanmelden voor het 100 dagen programma
Telefoon met content van Ontwijnen alcoholvrij coaching programma

Dagelijkse content

video's, podcasts, interviews, inspiratie en tips 
Een werkblad uit het online coaching programma Ontwijnen voor een alcoholvrij leven

Werkbladen 

Wied het onkruid in plaats van het te knippen

Jacqueline drinkt muntthee, een alcoholvrij drankje

Je relatie met alcohol

van 'wat ga je dan drinken?' naar 'wie ben ik zonder alcohol?'
Online toegang tot de Ontwijnen coaching programma's

Online toegang 24/7

op ieder moment dat jij wilt
Jacqueline van Lieshout met groot wijnglas van Ontwijnen

Ontwijnen coaches

Onze ervaringsdeskundigen zijn er iedere dag voor je
Het Relax Dieet, Ontwijnen, auteur Jacqueline van Lieshout

Alcoholvrij = vrijheid

de grote voordelen en hoe bereik je deze
Auteur van het relax dieet, ontwijnen en in 28 dagen van gifbelt naar tempel

Live online coach calls

iedere twee weken, antwoorden op jouw vragen en ondersteuning bij jouw proces
online cursus en coaching programma voor een alcoholvrij leven

Contact

met andere deelnemers uit verschillende fases van Ontwijnen

dry january alcohol coach
€ 1295,-
€ 780,-

Het Ontwijnen 100 dagen programma

Meer weten? Meld je aan voor de gratis Ontwijnen® online Masterclass

In de online Masterclass vertel ik je mijn eigen verhaal, mijn ervaringen tijdens de eerste periode alcoholvrij, waarom ik alcoholvrij bleef en geef ik je bovenal veel tips, inspiratie en herkenning. 


Ook vertel ik je over alcohol in de maatschappij, waarom het zo moeilijk is om minder of helemaal geen alcohol te drinken en leg ik je precies uit hoe mijn programma's eruit zien. Ook is het de kans om eens te kijken of mijn visie en manier van werken bij jou past, voor je je inschrijft voor een van mijn online programma's. Via onderstaande link kun je je aanmelden.

alcohol coach amsterdam, detox lifestyle coach

Jacqueline van Lieshout

Ik stopte op 22 juli 2016 met alcohol drinken. Niet omdat ik onder een brug lag of de flessen in de sokkenlade verstopte. Een 'gewone gezellige borrelaar' zoals iedereen om mij heen. Met een mooi leven, succesvol, alles erop en eraan. Het stoppen was een spontaan besluit maar het kwam wel uit mijn tenen. Zo klaar met de katers, futloos zijn en er constant maar mee bezig zijn. Ofwel met de gedachte: 'nu even niet' of het uitkijken naar een avond met veel wijn. Ik wilde heel graag eens ervaren hoe een fit, alcoholvrij leven eruit zou zien. 

Ik wist niet hoe lang ik geen alcohol zou drinken, ik bekeek het per dag en deed het helemaal alleen. Langzaam maar heel zeker begon de spreekwoordelijke waas voor mijn ogen (waarvan ik niet wist dat die er zat toen ik nog dronk) te verdwijnen en werd ik mij bewust van de grote rol van alcohol in onze wereld. Voor mijzelf en voor alle volwassenen om mij heen. Het is overal en altijd, wanneer we blij zijn, verdrietig, gestrest, boos of wanneer het 'gezellig moet zijn'. Ik had geen idee dat het zo'n effect had gehad op mijn gezondheid, mentaal en fysiek en hoe waanzinnig goed en sterk ik mij voelde zonder. Het ging echter helemaal niet zonder slag of stoot en daarom heb ik 'Ontwijnen®' ontwikkeld.

De missie van Ontwijnen® is mensen inspireren om te kiezen voor een tijdelijk of langer alcoholvrij leven en je daarbij te helpen. Daarvoor heb ik een boek geschreven en verschillende online programma's ontwikkeld. Zodat jij het niet alleen hoeft te doen, ik je kan helpen bij alles wat je tegenkomt en je ontdekt hoe geweldig het kan zijn. Niet om te zorgen dat je iets nooit meer doet, maar je veel bewuster gaat kiezen voor de rol van alcohol in je leven.

alcoholvrij, minder drinken, ik pas, alcoholist

Heb je nog twijfels of vragen?

Ik snap heel goed dat het idee van een alcoholvrij leven je misschien een beetje 'aanvliegt'. Dat je twijfels hebt of vragen. Onze ervaringsdeskundigen weten daar alles van dus neem gerust contact op! Natuurlijk ook voor je inhoudelijke vragen over de programma's.


Wij doen geen coaching of begeleiding via de mail, alleen in onze programma's, dus op uitgebreide mails met veel (hulp)vragen kunnen we helaas niet ingaan.