als je weet dat jouw relatie met alcohol ingewikkeld is...

Een periode alcoholvrij helpt je om veel bewuster met je alcoholgebruik om te gaan. Alcohol is zo gewoon (een ‘must’) in onze maatschappij dat we niet meer stilstaan bij wat het met ons doet. Een alcoholvrij leven heeft zoveel voordelen en voor iedere drinker is het belangrijk om eens echt na te denken over wat het voor jou kan betekenen. Echt blij alcoholvrij, ook voor jou.

Ik heb mijn programma ontwijnen ontwikkeld om je te helpen bij je alcoholvrije periode, hoe lang deze ook zal zijn. Het kan namelijk best lastig zijn, voor jezelf is het nieuw maar ook de omgeving reageert erop. Stoppen met roken of beter eten? Tuurlijk, we steunen je! Maar niet drinken? Jee, doe niet zo ongezellig! Ontwijnen helpt je bij alle moeilijke momenten en is het coaching programma om te zorgen dat ook jij de onverwachte en waanzinnige voordelen van een (tijdelijk of langer) alcoholvrij leven kunt ervaren.

WAT ZOU EEN ALCOHOLVRIJ LEVEN JE OP KUNNEN LEVEREN?

 • nooit meer een kater
 • fantastisch slapen
 • veel makkelijker afvallen
 • mooiere huid, haar, lichaam
 • veel energieker
 • (eindelijk!) zin om te sporten en te bewegen
 • alles echt bewust meemaken
 • het scheelt veel geld
 • je staat veel sterker in het leven

Ben je er klaar voor om het beste uit jezelf te halen?

Lijkt het je heerlijk om, al is het maar tijdelijk, altijd fris te zijn, nooit meer een kater te hebben, veel meer energie en altijd de vrijheid te hebben om naar huis te rijden? Veel geld te besparen, gezonder te zijn, makkelijker af te vallen en helemaal vrij te zijn van alcohol? Doe dan mee met Ontwijnen!

Velen van ons kunnen zich er niets bij voorstellen, alcoholvrij leven, en zien alleen de nadelen. ‘Ongezellig’ wordt er gezegd omdat we denken dat alcohol altijd nodig is. Bij welke gelegenheid ook, het hoort er altijd bij. Of je nu een of twee glazen per dag drinkt, alleen in het weekend ‘los’ gaat of veel te vaak, je weet zelf wel of alcohol een te grote rol speelt in je leven.

Ik ben zelf ruim twee jaar alcoholvrij en ik vind het fantastisch! 17 kg gewichtsverlies, zonder dieet, altijd heerlijk slapen, bevrijd van de brakke dagen na avonden met alcohol. Ook valt het mij op dat ik nu eindelijk echt zin heb om te bewegen, te sporten en bovenal, mij (ook mentaal) vele malen sterker voel, in alles wat ik doe. De verdoving is weg en het leven is nu echt hoe het moet zijn.

Ik kan je een (tijdelijk of langer) alcoholvrij leven echt aanraden, vandaar dat ik Ontwijnen heb ontwikkeld. Ik weet namelijk hoe is om het zelf te moeten doen. Zonder herkenning, zonder ondersteuning. Daarom heb ik nu een boek geschreven en een compleet online programma ontwikkeld om jou te helpen ook los te komen van die greep die alcohol op je kan hebben. Je kiest natuurlijk zelf of je het tijdelijk of veel langer wilt doen.

HET 90 DAGEN ONTWIJNEN PROGRAMMA

programma-1

dagelijkse mails, ondersteuning en nieuwe content

programma-2

iedere twee weken een live online coach call met Jacqueline van Lieshout

programma-3

dagelijks contact, herkenning en ondersteuning van mede deelnemers

programma-4

extra: recepten en voedingscoaching

programma-5

interviews,exclusieve video’s en veel inspiratie

programma-6

dit alles in een exclusieve, besloten member area op deze site

Maar wacht even…

ik wil helemaal niet voor altijd stoppen! Is Ontwijnen dan wat voor mij?

Jazeker! Voor iedere drinker is mijn boek Ontwijnen heel interessant en informatief, want wat is alcohol nu eigenlijk en waarom is het zo’n issue? Ook vertel ik je open en eerlijk mijn eigen verhaal, dus de ‘dolle verhalen’ en ook mijn ervaringen vanaf de eerste dag dat ik stopte. Het online programma van 90 dagen helpt je om 90 dagen zonder alcohol op een geweldige manier door te komen.

Wij slepen jou er doorheen!

Mijn Ontwijnen coaches en ik helpen je iedere dag met mails, video’s, peptalks, interviews en veel informatie om je te inspireren, motiveren en ook om te lachen om de herkenbare situaties. Eens in de twee weken doe ik een live coaching sessie voor alle deelnemers zodat je mij persoonlijk je vragen kunt stellen.

Je hebt altijd toegang tot het programma zodat je bijvoorbeeld video’s kunt terugkijken of even je verhaal kunt doen, ervaringen van anderen te lezen en elkaar te ondersteunen. Je mag natuurlijk helemaal zelf beslissen of je alleen wilt lezen of ook wilt deelnemen aan de gesprekken.

Na het programma kies je natuurlijk zelf of je alcoholvrij wilt blijven of niet. Het programma is bedoeld om je (blijvend) heel bewust te maken van jouw relatie met alcohol zodat je daarna echt een keuze kunt maken hoe je ermee wilt omgaan.

bekijk hier de Ontwijnen trailer

WIE IS JACQUELINE VAN LIESHOUT?

Bestseller auteur Jacqueline van Lieshout (1974) staat bekend als dé detox coach van Nederland en was toch regelmatig veel bezig met het genieten van wijn. Ondertussen schreef ze boeken over detox en gezondheid (waaronder de bestseller ‘In 28 dagen van gifbelt naar tempel’ en ‘het Relax Dieet’) en hielp haar lezers bij een bewuster, blijer en sterker voedingspatroon. Ook benadrukte zij de relatie tussen stress en gewicht en gezondheid.

Na een dramatische persoonlijke gebeurtenis in 2016 besloot zij helemaal te stoppen met alcohol. Dit ging echter niet helemaal zonder slag of stoot en daarom besloot ze een persoonlijk, sterk en soms rauw boek te schrijven om haar lezers te helpen bij de keuze voor een (tijdelijk of langer) alcoholvrij leven. Hierbij ontwikkelde zij een online programma van 90 dagen.

90 DAGEN INTENSIEF WERKEN AAN JE GEZONDHEID..

DOE JE MEE?

Ontwijnen is...

 • tijdelijk of langer alcoholvrij om daarna veel bewuster te kiezen
 • relaxed, toegankelijk en vooral leuk alcoholvrij zijn
 • iedere ochtend fit en energiek opstaan
 • enorme boost voor je gezondheid
 • een ‘break’ in je drank gebruik
 • een compleet coaching programma dat echt je leven verandert!

AANMELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEFde drie fases van ONTWIJNEN

DE EERSTE 30 DAGEN ZONDER ALCOHOL

DAG 31 T/M 60

DAG 61 T/M 90

WAAROM IS ONTWIJNEN ANDERS DAN ANDERE ALCOHOL COACHING?

In dit programma kun je op een ontspannen en toch diepgaande manier werken aan je relatie met alcohol, op jouw manier en in jouw tempo.

24/7 ondersteuning in de member area door alle video’s, informatie, pep talks, interviews en verhalen van mede deelnemers.

aandacht voor het belang van gezonde voeding, spijsvertering, suiker ‘cravings’ en supplementen.

Het belang van zorg voor jezelf, ontspanning, nieuwe activiteiten en jouw keuzes na het programma komen uitgebreid aan bod.

Veel informatie over de wetenschappelijke kant, Jacqueline werkt samen met diverse professoren voor de meest actuele en beste informatie.

We starten 1 januari 2019 met het Ontwijnen programma. Ik snap heel goed dat het spannend is, met die gedachte is het programma ook ontwikkeld, om je hierbij te helpen en te ondersteunen. Het programma kun je dus zien als 90 dagen persoonlijke coaching (zowel individueel als in een groep) zonder dat je ergens heen hoeft te gaan. Op ieder moment wanneer je het nodig hebt log je in bij het member gedeelte en vind je altijd precies wat je nodig hebt!

Meer vragen? Klik hier voor alle antwoorden op de FAQ’s