"Alles wat je denkt dat een fles wijn je geeft, vind je pas wanneer je stopt..."

HET ONTWIJNEN PRIVÉ COACHING PROGRAMMA

premium programma ontwijnen alcoholvrij

Ken je dit?

Zo'n ochtend dat je denkt, ik ben er zo klaar mee. Weer hoofdpijn, weer slecht, en te weinig, geslapen, weer toch teveel gedronken? Maar ook de 'dagelijkse wijntjes', het klinkt zo onschuldig, zijn glazen gif en hebben veel meer effect op je gezondheid, gewicht en welzijn dan dat je onder ogen wil zien.

We leven in een wereld waarin alcohol lijkt te moeten. Het maakt alles leuk, gezellig, fijn en is de lijm die ons bij elkaar houdt. Ik weet het nog goed toen ik stopte, dat mensen het raar vonden. 'Je bent toch geen alcoholist?!', werd er dan gezegd, of 'je kunt er toch eentje nemen?'. Ermee stoppen lijkt alleen maar 'done' wanneer je onder een brug ligt of de flessen in de sokkenlade verstopt. 

Ik vind een alcoholvrij leven (voor mij al zeven jaar) een mega upgrade in mijn leven. Ik had er geen idee van, dat afscheid nemen van het 'blije borrelen' zoveel meer blijheid zou opleveren. Altijd fit zijn, actief, mentaal veel sterker, fysiek in top staat en ja, veel gezelliger. 

Het maakt in eerste instantie helemaal niet uit hoe lang je van plan bent alcoholvrij te zijn. Zolang je maar besluit 'vandaag drink ik niet', blijf in het nu Het is een van de mooiste cadeau's die je jezelf kunt geven, een onverdoofd leven waarin je eindelijk echt tijd, ruimte en energie hebt om te doen wat je echt wilt doen in je leven. Makkelijk af kunt vallen, zin hebt om te bewegen en je echte, pure zelf opnieuw gaat ontdekken. Natuurlijk is dat nu een bizar idee, wanneer je denkt dat alcohol je leven echt leuk maakt, dat snap ik heel goed. 

Welkom bij Ontwijnen! Sinds 2017 help ik mensen bij een alcoholvrij leven. In mijn privé coaching programma begeleid ik je naar dit fantastische leven, want jij kunt dit ook!         

Jacqueline van Lieshout

Ik ben nu een jaar alcoholvrij. Een jaar van vallen en opstaan. Van afkicken naar sterk zijn. Van moedeloos worden tot een enorme energie hebben. Van moe naar heel energierijk. Van 69 naar 62 kilo. Van altijd in een roes naar altijd fit en alert. Van onzin uitslaan en altijd willen praten naar een nadenker geworden. Soms weten dat je moet zwijgen. Nooit maar dan ook nooit meer wat zeggen wat je niet wil. En de volgende ochtend weten wat je gezegd hebt. Van slapeloze nachten naar diepe nachtrust. Ik ben zo blij, dit is een compleet nieuw leven!
Emilie S.

Wil je heerlijk slapen? Altijd fit en actief zijn? Slank, energiek en mentaal super sterk zijn?


Het privé coaching programma is het beste cadeau dat je jezelf kunt geven.


Het Ontwijnen privé coaching programma geeft je precies wat je nodig heeft om écht blijvend je relatie met alcohol aan te pakken. Je wordt persoonlijk gecoacht, hebt (als je wilt) contact met andere deelnemers en je zult super veel herkenning ervaren, geïnspireerd en echt gesteund worden en jezelf fantastisch gaan ontwikkelen, op veel meer gebieden dan je denkt. 

Alle zoom sessies zijn altijd met mij persoonlijk, er zijn geen andere coaches.

  • Intake van 40 minuten, via Zoom
  • Zeven een op een coaching sessies van 20 minuten, via Zoom
  • Wekelijks live online groeps coaching sessies (45 minuten) met Jacqueline en de andere deelnemers

Ervaringen van deelnemers

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Fantastische online coaching
Wat maken de programma's van Jacqueline van Lieshout zo bijzonder?  Waarom is het mij nu wel gelukt, in tegenstelling tot al die andere pogingen ? Voor mij maakte de positieve aanpak het verschil,. Als het niet goed ging, of ik dingen verkeerd aanpakte werd ik geholpen om daar het leermoment in te vinden, recht op mijn benen gezet en weer door, in plaats van de zoveelste mislukking maar weer af te turven. Fantastische online coaching, pakkende inhoud, met respect voor ieders eigenheid en proces! Gun het jezelf, het is echt een aanrader ! -- Heleen B.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Het heeft mijn leven veranderd
Ik zag er echt tegenop, een tijd lang alcoholvrij, heel heftig. Tegelijkertijd wist ik dat er echt wat moest gebeuren. Ik durfde en wilde niet naar de verslavingszorg, ik vond dat ik daar niet hoorde en wilde het op deze manier online aanpakken. Ik kon echter niet weten dat het mijn leven op alle gebieden zou veranderen. Zowel mentaal als fysiek ben ik zoveel sterker geworden. Ik kwam goed door de echt moeilijke momenten doordat ik echt zoveel steun voelde, het is als een warm bad. Zoveel herkenning, ik had geen idee dat ik zou zeggen: het heeft echt mijn leven veranderd. Dank je wel! -- Monique de K.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Dag fles wijn, ik zwaai je graag uit!

Wat een top programma, ik ben zo blij! Ik vond het echt wel zwaar en had nooit gedacht dat ik zou zeggen, ik heb echt geen zin meer om te drinken. Zo klaar met al die katers en toestanden en dit fitte leven is echt te gek. Dank voor de super begeleiding en dat je er altijd was wanneer ik het echt moeilijk had. Dat ik mij niet hoefde te schamen. Ik weet niet hoe het verder gaat maar voor nu zeg ik; dag wijn! Ik wil je voorlopig echt niet meer in mijn leven. Dit is pure vrijheid, zoals Jacqueline al beloofd had. -- Emily H.

Ms. Nameless
Add Your Stars

Alle onderdelen van het Ontwijnen privé coaching programma

dry january ik pas alcoholvrij alcohol coach

Persoonlijke begeleiding door Jacqueline

De grote kracht van het privé coaching programma is het persoonlijke contact. We plannen hiervoor in principe iedere week (in overleg frequenter of minder frequent) een afspraak (online via Zoom) van 20 minuten per keer. Aan het begin van je programma doen we een intake van 40 minuten om goed kennis te maken en om samen je doelen en uitdagingen te bespreken zodat je een goede start kunt maken. Tijdens de sessies bespreken we samen al je vragen, wat je tegenkomt en je ervaringen met het alcoholvrij zijn.
dry january sober ik pas

Groep coaching sessies

Iedere week wordt er een online groep sessie georganiseerd (meestal een ochtend in het weekend), deze duurt ongeveer 45 minuten. Je mag zelf kiezen of je hieraan wilt deelnemen. Dit wordt georganiseerd in Zoom, we zijn dan allemaal zichtbaar en je mag zelf bepalen of je alleen wilt luisteren of ook mee wilt praten. Gedurende jouw deelname periode krijg je iedere week een uitnodiging hiervoor.

alcoholvrije maand niet drinken ik pas

Start vandaag met een fit, energiek en (alcohol)vrij leven

Het complete privé coaching programma voor 575 euro

minder drinken gezondheid ontwijnen

Anne E.

Ik voel me veel sterker

Door het coachingstraject van Jacqueline van Lieshout ben ik begonnen aan mijn reis naar een alcoholvrij leven. De live sessies bieden de perfecte ondersteuning en hebben me geholpen om sterker te staan tegen de verleidingen. De dagelijkse verslagen die ik wekelijks naar Jacqueline stuur zijn een essentieel onderdeel geworden van mijn routine. Mijn omgeving motiveert me om vol te houden. Door de persoonlijke aandacht die ik tijdens de live sessies krijg, voel ik me sterker en beter in staat om een leven zonder alcohol te leiden.

Het beste wat ik in jaren voor mezelf heb gedaan!

ik pas online coaching alcoholvrij
Maartje M.

En dan te bedenken wat ik per maand aan alcohol uitgaf, shocking..

niet drinken kater ik pas alcoholvrij
Dorine van de V.

Ik was bang maar het was niet nodig, iedere dag een klein stapje heeft zo bizar veel opgeleverd.

ontwijnen recensie programma
Mariette Z.