Video Aspect Ratio: 4:1

Privé coaching van Jacqueline van Lieshout

Alles wat ik dacht te vinden in een fles wijn, vond ik toen ik ermee stopte.

Privé coaching


Ik weet als geen ander hoe moeilijk de keuze voor een langdurig alcoholvrij leven is. Wat je zelf meemaakt, de druk van je omgeving, je schaamte en je voortdurende twijfel. Kan ik ooit normaal drinken? Waarom kan ik het nooit bij één glas houden?

Ik ben ervaringsdeskundige, op 22 juli 2016 ben ik gestopt met alcohol drinken en sinds november 2017 heb ik meer dan 1000 mensen online mogen begeleiden tijdens een alcoholvrije periode. Mijn online coaching programma's worden door mij en een team van coaches gerund. De privé coaching trajecten doe ik voor mensen wie graag met mij persoonlijk werken, een op een. Ik doe geen losse sessies maar maak een gedegen plan van aanpak wat helemaal bij jou past.

Nadat ik weet wat jouw hulpvraag is en wat je verwachtingen en doelen zijn, plannen wij een kennismakingsgesprek (van 15 minuten) via Skype. Wanneer wij daarna besluiten samen aan het werk te gaan, maak ik een op maat gesneden plan met offerte.

De coaching sessies zullen gehouden worden in mijn praktijk in Amsterdam Oud-Zuid en daarnaast houden wij geregeld contact, zodat je je constant gesteund voelt. 

Uiteraard is gedegen kennis belangrijk en daarom werk ik nauw samen met psychologen, deskundigen uit de verslavingszorg en herstelcoaches. Zo kan ik, indien nodig, tijdig doorverwijzen. 

Klik hier om mij te benaderen voor een kennismakingsgesprek

Opbouw coaching traject

Voorbereiding op kennismaking door inventarisatie over probleem, verwachtingen en doelen van de coaching

Vrijblijvend kennismakingsgesprek (15 minuten) via Zoom of Teams
Bespreken plan voor coaching traject
Coaching traject (in Amsterdam Oud Zuid of in Haarlem)
detox alcoholvrij niet drinken

Over Ontwijnen® en Jacqueline

Ik ben alcoholvrij sinds 22 juli 2016. Toen ik deze beslissing nam, had ik geen idee hoe lang ik dit zou gaan doen, maar dagen werden weken en vanzelf nog veel langer. Al was ik een 'gewone drinker', het is met veel strijd, eenzaamheid en moeilijke momenten gepaard gegaan. Tegelijkertijd is het de meest bijzondere tijd van mijn leven, een openbaring van kracht, geluk en de bevrijding die alcoholvrij heet.


Sinds eind 2017 begeleid ik mensen in mijn online coaching programma's en met mijn Ontwijnen® team heb ik sindsdien meer dan 1000 mensen mogen helpen bij een tijdelijk of langer alcoholvrij leven. Uiteraard ben ik weliswaar enorm ervaren en bedreven in alle aspecten van een alcoholvrij bestaan, ik vind het heel belangrijk om, waar nodig, experts zoals psychologen in te schakelen wanneer hun expertise van pas komt.


In mijn privé praktijk werk ik heel graag een-op-een om mensen te begeleiden bij misschien wel de belangrijkste stap in hun leven. Je bent van harte welkom!