"Alles wat je denkt dat een fles wijn je geeft, vind je pas wanneer je stopt..."

HET ONTWIJNEN PREMIUM PROGRAMMA

premium programma ontwijnen alcoholvrij

JIJ KUNT DIT OOK!

Ken je dat? Zo'n ochtend dat je denkt, ik ben er zo klaar mee. Weer hoofdpijn, weer slecht, en te weinig, geslapen, weer toch teveel gedronken? Maar ook de 'dagelijkse wijntjes', het klinkt zo onschuldig, zijn glazen gif en hebben veel meer effect op je gezondheid, gewicht en welzijn dan dat je onder ogen wil zien.

We leven in een wereld waarin alcohol lijkt te moeten. Het maakt alles leuk, gezellig, fijn en is de lijm die ons bij elkaar houdt. Ik weet het nog goed toen ik stopte, dat mensen het raar vonden. 'Je bent toch geen alcoholist?!', werd er dan gezegd, of 'je kunt er toch eentje nemen?'. Ermee stoppen lijkt alleen maar 'done' wanneer je onder een brug ligt of de flessen in de sokkenlade verstopt. 

Ik vind een alcoholvrij leven (voor mij al vijf jaar) een mega upgrade in mijn leven. Ik had er geen idee van, dat afscheid nemen van het 'blije borrelen' zoveel meer blijheid zou opleveren. Altijd fit zijn, actief, mentaal veel sterker, fysiek in top staat en ja, veel gezelliger. 

Het maakt in eerste instantie helemaal niet uit hoe lang je van plan bent alcoholvrij te zijn. Zolang je maar besluit 'vandaag drink ik niet', blijf in het nu Het is een van de mooiste cadeau's die je jezelf kunt geven, een onverdoofd leven waarin je eindelijk echt tijd, ruimte en energie hebt om te doen wat je echt wilt doen in je leven. Makkelijk af kunt vallen, zin hebt om te bewegen en je echte, pure zelf opnieuw gaat ontdekken. Natuurlijk is dat nu een bizar idee, wanneer je denkt dat alcohol je leven echt leuk maakt, dat snap ik heel goed. 

Welkom bij Ontwijnen! Sinds 2017 help ik mensen bij een alcoholvrij leven. In mijn Premium Programma begeleid ik je, samen met mijn team, naar dit fantastische leven, want jij kunt dit ook!         

Jacqueline

Ik vertel het je graag zelf:

Wil je een persoonlijk kennismakingsgesprek met Jacqueline voor advies?

Ik ben nu een jaar alcoholvrij. Een jaar van vallen en opstaan. Van afkicken naar sterk zijn. Van moedeloos worden tot een enorme energie hebben. Van moe naar heel energierijk. Van 69 naar 62 kilo. Van altijd in een roes naar altijd fit en alert. Van onzin uitslaan en altijd willen praten naar een nadenker geworden. Soms weten dat je moet zwijgen. Nooit maar dan ook nooit meer wat zeggen wat je niet wil. En de volgende ochtend weten wat je gezegd hebt. Van slapeloze nachten naar diepe nachtrust. Ik ben zo blij, dit is een compleet nieuw leven!
Emilie S.

Wil je heerlijk slapen? Altijd fit en actief zijn? Slank, energiek en mentaal super sterk zijn?

Het Premium Programma is het beste cadeau dat je jezelf kunt geven.


Het Ontwijnen Premium Programma geeft je precies wat je nodig heeft om écht blijvend je relatie met alcohol aan te pakken. Je wordt persoonlijk gecoacht, hebt (als je wilt) contact met andere deelnemers en je zult super veel herkenning ervaren, geïnspireerd en echt gesteund worden en jezelf fantastisch gaan ontwikkelen, op veel meer gebieden dan je denkt. 


De inhoud van het programma:

  • Persoonlijke Zoom sessie met Jacqueline van Lieshout bij de start en na het 100 dagen intensieve programma 
  • Dagelijks contact met mede deelnemers en de Ontwijnen Alumni in het besloten forum
  • 24/7 hulp, ondersteuning en precies de inspiratie die je nodig hebt voor je alcoholvrije periode
  • Twee wekelijkse live online coaching sessies met Jacqueline, Ontwijnen coaches en de Alumni
  • 90 dagen lang dagelijks nieuwe content (video's, opdrachten, interviews, exclusieve blogs en informatie)
  • Na de eerste 100 dagen, zes maanden toegang tot het Alumni forum en twee wekelijks toegang tot de live coaching sessies


En als bonus:

  • 20% korting op de andere e-courses en programma's van Jacqueline van Lieshout

Ervaringen van deelnemers

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Fantastische online coaching
Wat maakt het 100 dagen programma van Jacqueline van Lieshout zo bijzonder?  Waarom is het mij nu wel gelukt, in tegenstelling tot al die andere pogingen ? Voor mij maakte de positieve aanpak het verschil, en de warme support van zoveel mede Ontwijners in een besloten forum. Als het niet goed ging, of ik dingen verkeerd aanpakte werd ik geholpen om daar het leermoment in te vinden, recht op mijn benen gezet en weer door, in plaats van de zoveelste mislukking maar weer af te turven. Fantastische online coaching, pakkende inhoud, met respect voor ieders eigenheid en proces! Gun het jezelf, het is echt een aanrader ! -- Heleen B.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Het heeft mijn leven veranderd
Ik zag er echt tegenop, 100 dagen alcoholvrij en daarna misschien nog langer? Heel heftig. Tegelijkertijd wist ik dat er echt wat moest gebeuren. Ik durfde en wilde niet naar de verslavingszorg, ik vond dat ik daar niet hoorde en wilde het op deze manier online aanpakken. Ik kon echter niet weten dat het mijn leven op alle gebieden zou veranderen. Zowel mentaal als fysiek ben ik zoveel sterker geworden. Ik kwam goed door de echt moeilijke momenten doordat ik echt zoveel steun voelde, het is als een warm bad. Zoveel herkenning, ik had geen idee dat ik zou zeggen: het heeft echt mijn leven veranderd. Dank jullie wel! -- Monique de K.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Dag fles wijn, ik zwaai je graag uit!

Wat een top programma, ik ben zo blij! Ik vond het echt wel zwaar en had nooit gedacht dat ik zou zeggen, ik heb echt geen zin meer om te drinken. Zo klaar met al die katers en toestanden en dit fitte leven is echt te gek. Dank voor de super begeleiding en dat jullie er altijd waren wanneer ik het echt moeilijk had. Dat ik mij niet hoefde te schamen. Ik weet niet hoe het verder gaat maar voor nu zeg ik; dag wijn! Ik wil je voorlopig echt niet meer in mijn leven. Dit is pure vrijheid, zoals Jacqueline al beloofd had. -- Emily H.

Ms. Nameless
Add Your Stars

Alle onderdelen van het Ontwijnen Premium Programma

dry january ik pas alcoholvrij alcohol coach

Persoonlijke begeleiding door Jacqueline

De grote kracht van mijn Premium Programma is het persoonlijke contact. We plannen hiervoor twee afspraken (online via Zoom) van 30 minuten per keer. Aan het begin van je programma bespreken we samen je doelen en uitdagingen zodat je een goede start kunt maken. Na 100 dagen plannen we opnieuw een afspraak, zodat ik je kan helpen bij alles wat je hebt geleerd en hoe je erna verder wilt gaan. 
dry january sober ik pas

90 dagen lessen in de Ontwijnen Academy

De eerste 90 dagen van het programma krijg je iedere dag toegang tot een nieuw onderdeel van het programma. Als een adventskalender krijg je iedere dag een nieuwe video, interviews, werkbladen, opdrachten, exclusieve blogs en recepten. Hiermee krijg je veel inzicht in je eigen patronen rondom alcohol en de tools om hiermee aan de slag te gaan. In het besloten forum worden de verschillende onderwerpen dagelijks besproken en wordt je hiermee geholpen wanneer je dat nodig hebt.
verslavingskliniek detox minder drinken

Het besloten Ontwijnen Forum met coaching

Het forum is de plek waar de deelnemers ervaringen uitwisselen. Van hoogtepunten naar dieptepunten en alles daar tussenin. Ook de Alumni (mensen die het 100 dagen programma al hebben afgerond) zijn geregeld in het forum om mee te praten over de onderwerpen en te ondersteunen en je aan te moedigen. Het is dus een plek waar je altijd terecht kunt. Je kunt ook alleen meelezen in het forum, meepraten is niet verplicht. De coaches en Jacqueline zelf zijn zeven dagen per week in het forum aanwezig om de deelnemers te begeleiden.
stoppen met drinken ALCOHOL

Live coach calls met Jacqueline

Iedere twee weken wordt er een coach call gehouden, een live webinar waar alle deelnemers, Alumni en de Ontwijnen coaches voor worden uitgenodigd. Tijdens dit webinar worden door Jacqueline vragen behandeld of thema's die spelen in het forum. Je kunt actief deelnemen (vragen stellen via de chat) maar ook alleen meeluisteren en -kijken. Na afloop worden de opnames in de Ontwijnen Academy geplaatst. In de Academy is dus een flinke verzameling oude coach calls terug te vinden om terug te kijken, exclusief voor de Ontwijnen deelnemers. 
verslavingskliniek detox minder drinken

Na de 100 dagen: zes maanden toegang tot de Alumni groep

De oud-deelnemers van Ontwijnen blijven samen in de Alumni groep. Zij hebben een eigen besloten board in de Academy en ontvangen ook iedere twee weken een uitnodiging voor de Coach call welke voor de 100 dagen deelnemers wordt georganiseerd. Ook hebben zij toegang tot het forum van de programma deelnemers, voor inspiratie maar ook om de beginners te helpen met hun eigen ervaringen.

In het Alumni gedeelte van de Academy is een aparte 'vault' met exclusieve video's en interviews en voor de Alumni wordt een keer per jaar een 'echte' bijeenkomst georganiseerd, in de tuin van de privé praktijk van Jacqueline in Haarlem. 

Bonus

De deelnemers aan het Ontwijnen Premium Programma ontvangen 20% korting op andere e-courses van Jacqueline van Lieshout
detox coach alcoholvrij minder drinken
minder drinken gezondheid ontwijnen
Ontzettend bedankt dat je dit ontwikkeld hebt. Ik zat steeds mezelf op de kop te slaan als ik weer teveel dronk, als een stop-poging maar één dag stand hield enz. enz. En nu wordt het probleem stap voor stap ontrafeld. Echt top!
alcoholvrije maand niet drinken ik pas

Start vandaag met een fit, energiek en (alcohol)vrij leven

ontwijnen geest fles gifbelt tempel

Ontwijnen Premium Programma

alcoholvrij minder drinken alcohol coach

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijk in- en outtake gesprek met Jacqueline van Lieshout
alcohol gezondheid ik pas

90 dagen Ontwijnen Academy

90 dagen exclusieve video's, opdrachten, werkbladen en interviews
alcoholvrij minder drinken alcohol coach

100 dagen forum en coaching

100 dagen toegang tot het besloten forum, naar wens contact met andere deelnemers en zeven dagen per week coaching door Jacqueline en de Ontwijnen coaches.
dry january alcohol coach

Live coach calls met Jacqueline

Iedere twee weken een live coach call waarvoor alle deelnemers, de alumni en de coaches worden uitgenodigd.
ontwijnen recensie programma

Zes maanden Alumni lidmaatschap

Na afloop van de 100 dagen krijg je zes maanden toegang tot het Alumni board, de Alumni Academy en het 100 dagen forum.  Ook behoud je toegang tot de tweewekelijkse Coach calls
relax dieet ontwijnen jacqueline lieshout

BONUS: 20% korting 

Exclusief voor de Premium Programma deelnemers; 20% korting op andere e-courses van Jacqueline van Lieshout
€ 1325,-    € 780,=

Het beste wat ik in jaren voor mezelf heb gedaan!

ik pas online coaching alcoholvrij
Maartje M.

En dan te bedenken wat ik per maand aan alcohol uitgaf, shocking..

niet drinken kater ik pas alcoholvrij
Dorine van de V.

Ik was bang maar het was niet nodig, iedere dag een klein stapje heeft zo bizar veel opgeleverd.

ontwijnen recensie programma
Mariette Z.