detox alcoholvrij niet drinken

Alcoholvrije start van 2023
Persoonlijke masterclass met Jacqueline van Lieshout

Aan het begin van het nieuwe jaar kiezen veel mensen voor een alcoholvrije periode. Het wordt door velen gezien als een struggle, een zogenaamde 'challenge' met veel uitdagingen en moeilijke momenten. Ik begrijp dat als geen ander, uit eigen ervaring en als coach van meer dan 1500 mensen met mijn Ontwijnen coaching programma's.

Velen van ons kiezen voor de alcoholvrije maand omdat we heel graag onze relatie met alcohol zouden veranderen, voor de lange termijn. Of dat nu betekent dat we willen minderen of echt willen stoppen, we zitten hoe dan ook met veel vragen en bezwaren, want we leven in een met alcohol doordrenkte maatschappij.

Al jaren geef ik webinars over de alcoholvrije start van het jaar en deze aankomende reeks webinars zal heel bijzonder en anders zijn. 

Dit keer is het een klein event met een maximum aantal deelnemers, omdat ik het belangrijk vind dat er aandacht is voor jouw persoonlijke vragen (via chat), deze kan ik live in beeld beantwoorden. Mocht je het je afvragen; jij bent niet zichtbaar, alleen ik. Het is niet alleen een Q&A format, ik start met een nieuwe, inspirerende presentatie.

De masterclass duurt een uur, waarin ik allereerst heel veel informatie geef over mijn alcoholvrije reis, alcohol in het algemeen, antwoorden op de veelgestelde vragen en natuurlijk ook alle ins en outs over mijn coaching programma en praktijk. Er komen veel tips voorbij waar je heel veel aan gaat hebben. Daarna is er ruim de tijd voor jouw vragen zodat je na de masterclass met 'een tas vol gereedschap' jouw alcoholvrije periode kan beginnen of voortzetten.

Dan ook nog een bonus, exclusief voor de masterclass deelnemers, een fikse korting op mijn coaching programma's welke je echt niet wilt missen.

  • In een kleine groep een fantastische start van het nieuwe jaar maken
  • Live webinar met Jacqueline, waarin zij persoonlijk je vragen beantwoordt
  • Heel veel tips, herkenbaarheid, humor en inspiratie
  • Fikse korting op het Ontwijnen Premium Programma
  • Maximum aantal deelnemers dus schrijf je snel in


Via de knop hieronder vind je de data waarop de masterclasses gehouden worden en kun je je aanmelden.  Vol=vol.

De prijs van de persoonlijke masterclass is 15 euro per deelnemer. 

detox coach alcoholvrij minder drinken

Inclusief LIVE Q&A

Stel mij al je brandende vragen

dry january ik pas alcoholvrij alcohol coach

De beste start van 2023

Alles over een alcoholvrije periode

stoppen met drinken ALCOHOL

Max. 100 deelnemers

Reserveer je plek op tijd!