dry january ik pas alcoholvrij alcohol coach

Jacqueline van Lieshout

Ik ben geboren op vrijdag 13 december 1974 in Haarlem. Schrijven vond ik altijd al het leukste wat er was, toen ik 4 jaar oud was schreef ik de televisiegids al over. Nu kan ik trots zeggen dat ik auteur ben van ondertussen al acht boeken, waaronder de bestsellers In 28 dagen van gifbelt naar tempel en Ontwijnen®. En natuurlijk mijn laatste boek de Geest uit de Fles.


Ik schrijf vanuit mijn persoonlijke ervaringen, waar ik mij over verbaas en verwonder en over mijn grote liefde voor gezondheid, voeding en een alcoholvrij leven. Daarbij is het fantastisch om met mijn team in de online programma's mensen te begeleiden.


Mijn missie is mijn lezers en deelnemers bewust maken over wat er op ons bord ligt en wat we in onze glazen schenken. Ze aanmoedigen om kritisch te zijn en bovenal weer naar je eigen lichaam en eigen gevoel te luisteren. Want daar zit de wijsheid en waarheid over jouw gezondheid! 

Persoonlijke coaching 

Ik begeleid mijn cliƫnten bij een alcoholvrije periode, het loslaten van alcohol in een persoonlijk traject. Momenteel coach ik mensen via mijn Acht weken programma, klik hieronder voor informatie en deelname
stoppen met drinken ALCOHOL