Ontwijnen live bijeenkomsten

Wanneer je met een alcoholvrij leven bent begonnen, voel je je daar (af en toe) alleen in staan. Ook kun je merken dat er onbegrip is uit je omgeving. Ik zeg het vaak, wanneer je stopt met roken of gezond gaat eten, kun je rekenen op veel begrip. Stoppen met drinken? Dat moet je vaak uitleggen en verantwoorden. Je kunt je buitengesloten voelen en je merkt dat je geen zin meer hebt in (te) drukke bijeenkomsten. Blijft dit allemaal zo? Is dit leven nu beter dan wanneer je wel drinkt? Hoe maak je het weer leuk?


Vanwege deze redenen, en nog veel meer, heb ik besloten om live bijeenkomsten te organiseren, zodat je anderen (in het echt) kunt ontmoeten die ditzelfde meemaken. De bijeenkomsten duren van 9.30 tot 12.30 uur, dus er is uitgebreid de tijd voor iedereen. Onder mijn persoonlijke begeleiding gaan we met elkaar in gesprek, met maximaal 10 deelnemers. We zullen verschillende aspecten van een alcoholvrij leven bespreken en daarnaast veel ruimte maken voor contact met elkaar, het delen van verhalen zodat iedereen geïnspireerd en gesterkt weer vertrekt. Ook zal er af en toe een speciale spreker zijn.


De bijeenkomsten worden georganiseerd in Haarlem, in een prachtig pand aan de Wagenweg. Je kunt je voor de verschillende bijeenkomsten steeds los aanmelden. Je kunt bij de locatie makkelijk en gratis parkeren en het is ook prima bereikbaar met het OV.

Nog vragen? Neem contact op via de knop hieronder.

Let op: via mail kun je je niet aanmelden, alleen maar via de agenda op deze pagina.

De locatie - Haarlem

Agenda

dry january alcohol coach

31

mei
09:30

09.30 - 12.30 uur

Kosten: 85 euro

alcoholvrij minder drinken alcohol coach

07

juni

09:30

09.30 - 12.30 uur

Kosten: 85 euro

alcoholvrij minder drinken alcohol coach

14

juni

09:30

09.30 - 12.30 uur

Kosten: 85 euro

dry january alcohol coach

21

juni

09:30

09.30 - 12.30 uur

Kosten: 85 euro

alcoholvrij minder drinken alcohol coach

05

juli

09:30

09.30 - 12.30 uur

Kosten: 85 euro

alcoholvrij minder drinken alcohol coach

12

juli

09:30

09.30 - 12.30 uur

Kosten: 85 euro

Wat houdt een Ontwijnen live bijeenkomst in?

Naast mijn boeken, privé consulten  en online programma's merk ik dat mensen die met een alcoholvrij leven bezig zijn elkaar heel graag in het echt willen ontmoeten. Stoppen met drinken is namelijk iets wat je vaak 'moet' uitleggen, de drinkers om je heen vinden het oncomfortabel en je merkt dat je je onbegrepen of alleen hierin voelt staan. Eigenlijk vreemd, want een leven zonder heeft zoveel voordelen!

Daarom zijn er nu de Ontwijnen live bijeenkomsten en kun je je hiervoor aanmelden.  Er is slechts plaats voor maximaal 10 deelnemers per keer dus wees snel. De bijeenkomst duurt drie uur en daarin nemen we uitgebreid de tijd om elkaar te leren kennen, onze ervaringen te delen en zal Jacqueline alle vragen beantwoorden. Zo af en toe wordt er een spreker/ervaringsdeskundige uitgenodigd, dit zal aangekondigd worden via een nieuwsbrief en hier op de site. 

Het doel van de bijeenkomst is eigenlijk heel simpel. Het gaat erom dat je andere mensen ontmoet die net als jij bezig zijn met het ontdekken van een alcoholvrij leven. Of hun intentie nu is om het tijdelijk te doen of langer, iedereen die er bij is wil zijn of haar relatie met alcohol veranderen.  Wat er besproken wordt op de meeting is volledig tussen de deelnemers en daar blijft het ook. Iedereen zorgt ervoor dat het een veilige, ontspannen omgeving is en gaat respectvol met elkaar om.


Zie ik je snel op een van de meetings? Je bent van harte welkom! Alles op een rij

Aanmelden via de link, kies de datum dat je wilt komen

De kosten zijn  85 euro, dit is inclusief 21% btw,

De bijeenkomst is een groepssessie, geen persoonlijke coaching met Jacqueline

Er zijn maximaal 10 deelnemers
'Wat happens at the meeting, stays at the meeting'

Reacties van deelnemers

Ik ben weer helemaal opgeladen vertrokken, zo fijn en inspirerend, dank je wel! - Sacha
jacqueline van lieshout
Fantastisch om mijn struggles nu eens live te bespreken met mensen die écht begrijpen wat ik doormaak. Ik kom snel weer! - Brigitte
jacqueline van lieshout
Ik vond het best spannend maar het was zo gezellig, ook nog nieuwe alcoholvrije vriendinnen gemaakt :-) super leuk - Nynke
jacqueline van lieshout

Tot snel in Haarlem!