"Alles wat je denkt dat een fles wijn je geeft, vind je pas wanneer je stopt..."

HET ONTWIJNEN ACHT WEKEN PROGRAMMA

premium programma ontwijnen alcoholvrij

Ken je dit?

Zo'n ochtend dat je denkt, ik ben er zo klaar mee. Weer hoofdpijn, weer slecht, en te weinig, geslapen, weer toch teveel gedronken? Maar ook de 'dagelijkse wijntjes', het klinkt zo onschuldig, zijn glazen gif en hebben veel meer effect op je gezondheid, gewicht en welzijn dan dat je onder ogen wil zien.

We leven in een wereld waarin alcohol lijkt te moeten. Het maakt alles leuk, gezellig, fijn en is de lijm die ons bij elkaar houdt. Ik weet het nog goed toen ik stopte, dat mensen het raar vonden. 'Je bent toch geen alcoholist?!', werd er dan gezegd, of 'je kunt er toch eentje nemen?'. Ermee stoppen lijkt alleen maar 'done' wanneer je onder een brug ligt of de flessen in de sokkenlade verstopt. 

Ik vind een alcoholvrij leven (voor mij al zeven jaar) een mega upgrade in mijn leven. Ik had er geen idee van, dat afscheid nemen van het 'blije borrelen' zoveel meer blijheid zou opleveren. Altijd fit zijn, actief, mentaal veel sterker, fysiek in top staat en ja, veel gezelliger. 

Het maakt in eerste instantie helemaal niet uit hoe lang je van plan bent alcoholvrij te zijn. Zolang je maar besluit 'vandaag drink ik niet', blijf in het nu Het is een van de mooiste cadeau's die je jezelf kunt geven, een onverdoofd leven waarin je eindelijk echt tijd, ruimte en energie hebt om te doen wat je echt wilt doen in je leven. Makkelijk af kunt vallen, zin hebt om te bewegen en je echte, pure zelf opnieuw gaat ontdekken. Natuurlijk is dat nu een bizar idee, wanneer je denkt dat alcohol je leven echt leuk maakt, dat snap ik heel goed. 

Welkom bij Ontwijnen! Sinds 2017 help ik mensen bij een alcoholvrij leven. In mijn Acht weken Programma begeleid ik je, samen met mijn team, naar dit fantastische leven, want jij kunt dit ook!         

Jacqueline

Ik vertel het je graag zelf:

Ik ben nu een jaar alcoholvrij. Een jaar van vallen en opstaan. Van afkicken naar sterk zijn. Van moedeloos worden tot een enorme energie hebben. Van moe naar heel energierijk. Van 69 naar 62 kilo. Van altijd in een roes naar altijd fit en alert. Van onzin uitslaan en altijd willen praten naar een nadenker geworden. Soms weten dat je moet zwijgen. Nooit maar dan ook nooit meer wat zeggen wat je niet wil. En de volgende ochtend weten wat je gezegd hebt. Van slapeloze nachten naar diepe nachtrust. Ik ben zo blij, dit is een compleet nieuw leven!
Emilie S.

Wil je heerlijk slapen? Altijd fit en actief zijn? Slank, energiek en mentaal super sterk zijn?


Het Acht weken Programma is het beste cadeau dat je jezelf kunt geven.


Het Ontwijnen Acht weken Programma geeft je precies wat je nodig heeft om écht blijvend je relatie met alcohol aan te pakken. Je wordt persoonlijk gecoacht, hebt (als je wilt) contact met andere deelnemers en je zult super veel herkenning ervaren, geïnspireerd en echt gesteund worden en jezelf fantastisch gaan ontwikkelen, op veel meer gebieden dan je denkt. 

De inhoud van het programma:

  • Iedere week een persoonlijke Zoom sessie van 20 minuten met Jacqueline van Lieshout
  • Toegang tot het Ontwijnen besloten forum om je ervaringen en vragen te delen met andere deelnemers
  • Wekelijks live online community coaching sessies met Jacqueline en de andere deelnemers
  • Nieuwe en exclusieve video's van Jacqueline, in het forum, over de vragen en onderwerpen die aan bod komen

Ervaringen van deelnemers

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Fantastische online coaching
Wat maken de programma's van Jacqueline van Lieshout zo bijzonder?  Waarom is het mij nu wel gelukt, in tegenstelling tot al die andere pogingen ? Voor mij maakte de positieve aanpak het verschil, en de warme support van zoveel mede Ontwijners in een besloten forum. Als het niet goed ging, of ik dingen verkeerd aanpakte werd ik geholpen om daar het leermoment in te vinden, recht op mijn benen gezet en weer door, in plaats van de zoveelste mislukking maar weer af te turven. Fantastische online coaching, pakkende inhoud, met respect voor ieders eigenheid en proces! Gun het jezelf, het is echt een aanrader ! -- Heleen B.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Het heeft mijn leven veranderd
Ik zag er echt tegenop, een tijd lang alcoholvrij, heel heftig. Tegelijkertijd wist ik dat er echt wat moest gebeuren. Ik durfde en wilde niet naar de verslavingszorg, ik vond dat ik daar niet hoorde en wilde het op deze manier online aanpakken. Ik kon echter niet weten dat het mijn leven op alle gebieden zou veranderen. Zowel mentaal als fysiek ben ik zoveel sterker geworden. Ik kwam goed door de echt moeilijke momenten doordat ik echt zoveel steun voelde, het is als een warm bad. Zoveel herkenning, ik had geen idee dat ik zou zeggen: het heeft echt mijn leven veranderd. Dank jullie wel! -- Monique de K.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Dag fles wijn, ik zwaai je graag uit!

Wat een top programma, ik ben zo blij! Ik vond het echt wel zwaar en had nooit gedacht dat ik zou zeggen, ik heb echt geen zin meer om te drinken. Zo klaar met al die katers en toestanden en dit fitte leven is echt te gek. Dank voor de super begeleiding en dat je er altijd was wanneer ik het echt moeilijk had. Dat ik mij niet hoefde te schamen. Ik weet niet hoe het verder gaat maar voor nu zeg ik; dag wijn! Ik wil je voorlopig echt niet meer in mijn leven. Dit is pure vrijheid, zoals Jacqueline al beloofd had. -- Emily H.

Ms. Nameless
Add Your Stars

Alle onderdelen van het Ontwijnen Acht weken Programma

dry january ik pas alcoholvrij alcohol coach

Persoonlijke begeleiding door Jacqueline

De grote kracht van het Acht weken programma is het persoonlijke contact. We plannen hiervoor iedere week een afspraak (online via Zoom) van 20 minuten per keer. Aan het begin van je programma bespreken we samen je doelen en uitdagingen zodat je een goede start kunt maken. Wekelijks bespreken we samen al je vragen, wat je tegenkomt en je ervaringen met het alcoholvrij zijn.
dry january sober ik pas

Groep coaching sessies

In het Ontwijnen forum zal ik wekelijks een online groep coaching sessie aankondigen. Je bent dan niet zichtbaar als deelnemer, alleen ik! Je kunt in de chat op het scherm je vragen typen, deze kan ik dan live beantwoorden en natuurlijk kun je ook reageren. Als je alleen mee wilt lezen, is dat ook prima. Mocht je een keer een sessie missen, is dat geen probleem, de opnames ervan worden naderhand altijd in het forum geplaatst zodat je het kunt terugkijken.
verslavingskliniek detox minder drinken

Het besloten Ontwijnen Forum

Het forum is de plek waar de deelnemers ervaringen uitwisselen. Van hoogtepunten naar dieptepunten en alles daar tussenin. Ook de Alumni (mensen die het Acht weken programma of het 100 dagen programma al hebben afgerond) zijn geregeld in het forum om mee te praten over de onderwerpen en te ondersteunen en je aan te moedigen. Het is dus een plek waar je altijd terecht kunt. Je kunt ook alleen meelezen in het forum, meepraten is niet verplicht. Jacqueline zelf is ook zeven dagen per week in het forum aanwezig om de deelnemers te begeleiden.
minder drinken gezondheid ontwijnen

Elise E.

Eindelijk wordt het ontrafeld!

Ontzettend bedankt dat je dit ontwikkeld hebt. Ik zat steeds mezelf op de kop te slaan als ik weer teveel dronk, als een stop-poging maar één dag stand hield enz. enz. En nu wordt het probleem stap voor stap ontrafeld. Echt top!
alcoholvrije maand niet drinken ik pas

Start vandaag met een fit, energiek en (alcohol)vrij leven

Acht weken persoonlijke coaching voor 275 euro

ontwijnen geest fles gifbelt tempel

Ontwijnen Acht weken Programma

alcoholvrij minder drinken alcohol coach

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke gesprekken  via zoom met Jacqueline van Lieshout
alcohol gezondheid ik pas

Wekelijks nieuwe video's

Acht weken lang nieuwe exclusieve video's in het forum
alcoholvrij minder drinken alcohol coach

Toegang tot het forum

Acht weken toegang tot het besloten forum, naar wens contact met andere deelnemers.
dry january alcohol coach

Live coach calls

Wekelijks een live coach call waarvoor alle deelnemers worden uitgenodigd.
 € 275,=

Het beste wat ik in jaren voor mezelf heb gedaan!

ik pas online coaching alcoholvrij
Maartje M.

En dan te bedenken wat ik per maand aan alcohol uitgaf, shocking..

niet drinken kater ik pas alcoholvrij
Dorine van de V.

Ik was bang maar het was niet nodig, iedere dag een klein stapje heeft zo bizar veel opgeleverd.

ontwijnen recensie programma
Mariette Z.