Gratis 32 pagina's van het boek 'Ontwijnen', voor jou!

Ik heb mijn boek Ontwijnen geschreven toen ik een jaar alcoholvrij was. Ik had nooit kunnen denken dat een alcoholvrij leven zo anders zou voelen, dat het mij zoveel zou geven, vooral vrijheid en veel inzichten.

Natuurlijk vind je er ook veel herkenning in, super veel tips uit eigen ervaring en precies de informatie die je nodig hebt om zelf anders met alcohol om te gaan. Of je nu tijdelijk, of langer alcoholvrij wilt zijn.


Ben je klaar voor een fit en energiek leven? Lees dan nu mijn boek Ontwijnen, hier alvast de eerste 32 pagina's voor jou cadeau.


In deze preview van de bestseller Ontwijnen vind je:

  • Een feest der herkenning voor iedere 'grage grijze gebied drinker'
  • Met bergen tips voor de beginnende en gevorderde Ontwijner
  • De wetenschap achter alcohol; wat zijn de feiten?
  • Rauw en persoonlijk, een beter en leuker leven zonder alcohol


50%
Nu downloaden
stoppen met drinken ALCOHOL

Zo blij met dit boek! Eindelijk wordt er eens uitgesproken wat we allemaal denken.. en zoveel tips, ik heb er zoveel aan gehad!

Chantal van den Bosch
dry january alcohol coach

Jacqueline van Lieshout

Haar eerste boek 'In 28 dagen van gifbelt naar tempel', met een totaal nieuwe kijk op voeding en detox, verscheen op 10-10-2010. Daarna volgende meerdere boeken over voeding, detox, gezondheid en stress management. 

In de zomer van 2016 stopte Jacqueline, na een intense persoonlijke gebeurtenis, zelf met alcohol drinken. In de jaren erna bouwde zij een online behandelprogramma en schreef nog twee boeken over een alcoholvrij leven; Ontwijnen en de Geest uit de Fles. Zij heeft tot op heden meer dan 1000 mensen online begeleid bij een tijdelijk of langer alcoholvrij leven. 

Haar boeken komen voort uit haar eigen ervaringen en onderzoek. De boeken zijn herkenbaar en heel inspirerend voor haar duizenden lezers.

60.000+
verkochte boeken
1000+
online Ontwijnen deelnemers
10.000+
downloads
200+
video's op YouTube

Reacties op het boek

Ik ben in shock dat ik zoveel herkende.. ik ben dus niet de enige die zo verliefd is op mijn wijntje.. dank je dat je dit hebt geschreven!
stoppen met alcohol minder drinken
Mireille van der Valk
Ik kon hem niet neerleggen, echt geweldig! Lekker luchtig maar toch heel pittig, zeker de feiten rondom alcohol waar ik niets van wist. Top, echt een aanrader!
stoppen met alcohol afkicken verslaving
Danielle Schalkenburg
Al zo vaak heb ik geprobeerd te minderen en elke keer werd het daarna eigenlijk nog erger. Met dit boek heb ik echt het gevoel dat mijn kijk op alcohol voor altijd veranderd is. Super fijn.
stoppen met alcohol afkicken verslaving
Barbara Kuipers

Nu beginnen met lezen?

Ben je nieuwsgierig naar het boek? Je krijgt de eerste 32 pagina's gratis, klik hieronder. 
50%
Direct downloaden
verslavingskliniek detox minder drinken